Zaalverhuur Owla

Heeft u binnenkort iets te vieren en bent u op zoek naar de perfecte locatie in het hartje Brugge. Dan beschikken wij van Owla zaalverhuur misschien wel over de zaal waar u naar op zoek bent!

Welkom bij Owla

Een unieke eventlocatie in hartje Brugge. Deze prachtige locatie biedt u de rust en het authentieke kader dat u nodig heeft om van uw volgende evenement een gegarandeerd succes te maken.
Mon en Zowie Hayen, twee jonge ondernemers en eigenaars van de Brugse Brasserie Uilenspiegel zagen in dit gebouw de perfecte plek voor tal van evenementen en besloten het gebouw om te
dopen tot Owla Brugge. Owla Brugge bevindt zich in de voormalige Heilige Familiekerk. Die dateert uit 1904 en bevindt zich in ’t Bilkske, een zijstraat van de Langestraat in Brugge. Begin 2015 zag de toenmalige Brugse bisschop, Jozef De Kesel, geen toekomst meer in de parochie Heilige Familie en het bijhorende gebedshuis en besloot daarop om het gebouw te onkerkelijken. Met een oppervlakte van niet minder dan 270 vierkante meter is deze locatie geschikt voor concerten, optredens, huwelijken, verjaardagsfeesten, communies, bedrijfsevents, congressen, seminaries, modeshows en expo’s. Het gebouw beschikt over 2 aparte zalen met een capaciteit tot 447 personen. Daarnaast vindt u er ook een vipruimte en een bar.

Meer informatie

OWLA biedt de zaalverhuur in de omgeving van Brugge. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook is het mogelijk om onze zaal in Brugge te komen bezichtigen. Maak een afspraak en overtuig uzelf dat onze zaal in Brugge perfect aansluit bij uw wensen en uw budget! U kunt ons bereiken door te bellen op +32 (0)484 65 76 41 of een mail te sturen via het contact formulier. We helpen u graag verder.