Praktisch

Hoe bestel ik tickets?

Tickets kunnen online worden besteld op: www.owlabrugge.be

Opgelet! Koop enkel tickets via het officiële verkoopkanaal www.owlabrugge.be

 

Drankjetons

Drank kan in Owla enkel worden verkregen met jetons. Eén jeton kost 3 euro.

Jetons kunnen ter plaatse aangekocht worden en dit kan zowel cash als met een bankkaart.

 

Rolstoelgebruikers

Owla is voor rolstoelgebruikers makkelijk toegankelijk via een aparte ingang.

Het aantal plaatsen voor mensen in een rolstoel is beperkt. Reserveer daarom tijdig door een mail te sturen naar info@owlabrugge.be

 

Bereikbaarheid

Met de auto

Via de E40 Vanuit Gent, Antwerpen, Brussel: Neem afrit 9 ‘Oostkamp’.

Via de E40 vanuit Oostende, De Panne: Neem afrit 7 ‘Loppem’.

GPS: Bilkske 3, 8000 Brugge

Parkeren kan in de bewaakte ondergrondse parkeergarage Alfa Park aan de Predikherenrei 4a op 400m wandelen van Owla. Meer info: https://www.bepark.eu/nl/parking/belgique/brugge/predikherenrei/161

Op een randparking of P&R-terrein kun je gratis de wagen parkeren zonder beperking in tijd. Vanaf de randparkings kun je te voet, met de fiets of met de bus naar Owla komen.

Alle parkings zijn terug te vinden op het stratenplan van de stad Brugge. Vink hiervoor aan de rechterzijde van de kaart het vakje 'Parkings' aan. 

 • Randparking Bevrijdingslaan

  De randparking Bevrijdingslaan ligt aan de ventweg van de Bevrijdingslaan, tussen de Jan Breydellaan en de Peter Benoitlaan. Op deze randparking zijn er 170 parkeerplaatsen ter beschikking.

  De bushalte 'Bevrijdingslaan' wordt bediend door lijn 23, om de 20 minuten. Informatie over de dienstregeling vind je op de website van De Lijn of aan de halte.
   

 • Randparking Magdalenastraat

  De randparking Magdalenastraat is gelegen naast de Magdalenazaal (aan het Edgard Desmedtplantsoen). Ook de publieke parking tegenover de randparking Magdalenastraat, gelegen voor het Sint-Lodewijkscollege, wordt als randparking gebruikt. Deze parking telt 198 parkeerplaatsen.

  De bushalte 'Hertogen' wordt bediend door lijnen 52 en 53. Informatie over de dienstregeling vind je op de website van De Lijn.
   

 • Randparking Coiseaukaai

  De randparking Coiseaukaai ligt aan het kruispunt van de Lodewijk Coiseaukaai met de Havenstraat. Op deze parking is er plaats voor 75 wagens.

  De bushalte 'Haven' wordt bediend door lijnen 14, 41, 42 en 84. Informatie over de dienstregeling vind je op de website van De Lijn.
   

 • P&R Waggelwater

  Het P&R-terrein ligt langs de Waggelwaterstraat, ter hoogte van de rotonde richting het AZ Sint-Jan. Op deze parking is er plaats voor 183 wagens.

  De bushalte 'Brugge Rustenburg' wordt bediend door lijn 13, 23, 31, 35 en 89. Informatie over de dienstregeling vind je op de website van De Lijn.
   

 • P&R Steenbrugge

  Het P&R-terrein ligt op het einde van de Baron Ruzettelaan, nabij de brug van Steenbrugge. Op deze parking is er plaats voor 185 wagens.

  De bushalte 'P&R Steenbrugge' wordt bediend door lijn 20 en 21. Informatie over de dienstregeling vind je op de website van De Lijn.
   

 • P&R Jan Breydel

  Het P&R-terrein ligt aan het Jan Breydelstadion in de Olympialaan. Op deze parking zijn er 100 parkeerplaatsen.

  Opgelet: deze parking dient niet als P&R-terrein tijdens thuismatchen van Club Brugge of Cercle Brugge.

  De bushalte 'Sint-Andries Kerk' langs de Gistelse Steenweg wordt bediend door lijnen 5, 15, 52, 53, 54, 55 en 89. Informatie over de dienstregeling vind je op de website van De Lijn.
   

 • P&R Boogschutterslaan

  Het P&R-terrein Boogschutterslaan ligt in de Boogschutterslaan, aan Sint-Kruis Kerk. Een tweede terrein ligt iets verderop aan sportclub Brughia, net naast Studio Hall. In totaal kunnen er 100 wagens parkeren.

  De bushalte 'Sint-Kruis Kerk' wordt bediend door lijnen 6, 10, 11, 16, 62 en 81. Informatie over de dienstregeling vind je op de website van De Lijn.

  Vanaf de bushalte 'Station Brugge' neem je buslijn 6 Centrum (Dijver) - St.-Kruis (Malehoek) tot de halte 'Brugge Coupure'. Deze halte bevindt zich op 15 minuten wandelen van Owla.

 

Betalend parkeren

In het centrum kan je een parkeerplaats reserveren via deze website: https://www.interparking.be/en/find-parking/Station/ 

 • Centrum Station - Interparking

  Dit is de goedkoopste en op een na grootste publieke parking van Brugge. De parking Centrum Station kan je inrijden via de R30 Buiten Begijnvast.

  Capaciteit: 1690 wagens
  Open: 24/24u en 7/7dagen
  Maximum inrijhoogte: 2,15 meter
  Uurtarief: 1,10 euro
  Dagtarief: 5,50 euro

Op vertoon van het parkeerticket of de P-card (aan de lijnwinkel Station) reizen zowel de chauffeur als drie passagiers van de wagen gratis naar en van het centrum met het openbaar vervoer op de dag dat de auto geplaatst wordt in de parking.

Bij deze parking krijg je ook gratis vervoer naar Owla Brugge.

 

Met de trein

Het station in Brugge bevindt zich op 25 tot 30 minuten wandelen van Owla.

Bekijk de reistijden via: https://www.belgiantrain.be/nl

 

Met de bus

De bus stopt aan de afstaphalte ‘Brugge Coupure’, ‘Brugge Molenbrug’, ‘Brugge Gerechtshof’, ‘Brugge Kruispoort’, ‘Brugge Kazernevest’ of ‘Bugge Schaarstraat’, telkens op ongeveer 5 tot 10 minuten wandelen van Owla.

Plan je route via: https://www.delijn.be/nl/

 

Met de fiets

Het gebruik van de fietsenparking is gratis en biedt plaats aan 30 fietsen.

In de Langestraat is er ook fietsparking beschikbaar:

 • Ter hoogte nummer 8, 10 plaatsen op 5 minuten wandelen
 • Ter hoogte nummer 58, 8 plaatsen op 2 minuten wandelen
 • Ter hoogte nummer 110, 20 plaatsen op 5 minuten wandelen

 

Verken Brugge

Combineer het bijwonen van een optreden in Owla met een bezoek aan Brugge. Meer info: https://www.visitbruges.be/