Verjaardagsfeest

Wilt u uw eigen verjaardagsfeest of de verjaardag van iemand anders graag eens op een speciale locatie vieren in de regio Brugge? Of wilt u misschien een surprise party of sweet 16 organiseren voor een familielid of andere bekende? Dan bent u bij Zaal Owla in Brugge aan het juiste adres. Wij hebben op onze feestlocatie voldoende ruimte voor grote verjaardagsfeesten maar kunnen ook een intieme setting creƫren. Wij kleden onze zaal volledig aan op de wensen en de verwachtingen van uw verjaardagsfeest.

Zaalfaciliteiten

Met onze verjaardag locatie in Brugge beschikken wij over erg veel faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Zo beschikken wij onder andere over:

  1. Bar
  2. Keuken
  3. Toiletten
  4. Podium
  5. Rookruimte (buiten)
  6. Licht- en geluidsinstallatie
  7. Ledwall
  8. Wifi
  9. Sta-tafels
  10. Stoelen

En nog veel meer voor uw verjaardag in de regio Brugge.

OWLA biedt de zaalverhuur in de omgeving van Brugge. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook is het mogelijk om onze zaal in Bilkske 3B, 8000 Brugge te komen bezichtigen. Maak een afspraak en overtuig uzelf dat onze zaal in Brugge perfect aansluit bij uw wensen en uw budget! U kunt ons bereiken door te bellen op +32 (0)484 65 76 41 of een mail te sturen via het contact formulier. We helpen u graag verder.