Hoe bereik ik Owla Brugge met het openbaar vervoer

NMBS: Verschillende verbindingen met de trein zijn mogelijk vanuit heel België. Vanuit Blankenberge, Oostende, Knokke-Heist en Gent bent u binnen 30 minuten reistijd in Brugge. Station Brugge is gelegen op ongeveer 25 à 30 minuten stappen van Owla.

Bekijk de reistijden via: www.belgiantrain.be/nl

De Lijn: Op het stationsplein kunt u lijn 6 en 16 Centrum (Dijver) – St. Kruis (Malehoek) nemen om naar Owla te komen. U dient af te stappen aan één van de volgende haltes:

Brugge Coupure

Brugge Schaarstraat

Brugge Kazernevest

Brugge Molenbrug

Brugge Kruispoort

Deze haltes zijn telkens 5 à 10 minuten stappen verwijdert van de concertzaal.

Plan je route via: www.delijn.be/nl/

Hoe bereik ik Owla met de wagen?

Adres:  Bilkske 3B, 8000 Brugge

Gent, Antwerpen of Brussel: Neem via de E40 afrit 9 ‘Oostkamp’

Oostende, De panne: Neem via de E40 afrit 7 ‘Loppem’

Waar kan ik mijn wagen parkeren dicht bij de concertzaal?

Aangezien Owla Brugge gelegen is in het centrum van Brugge, beschikken wij niet over onze eigen parkeerplaatsen. Er zijn echter talloze parkeermogelijkheden in en rondom de binnenstad:

Alfa Park Langestraat: Dit is de dichtstbijzijnde parkeergarage. Het  is een bewaakte ondergrondse parkeergarage op 400 meter wandelen van Owla Brugge. U kunt de parkeergarage bereiken via de Predikherenrei. Voor meer info: https://www.bepark.eu/nl/parking/belgique/brugge/predikherenrei/161

Gratis parkeren: Gratis parkeren is mogelijk op een randparking of P&R terrein zonder beperking in tijd. Vanaf de randparkings kun je te voet of met het openbaar vervoer naar Owla komen. Alle parkings zijn terug te vinden op het stratenplan van de stad Brugge. Vink hiervoor het vakje ‘Parkings’ aan.

Dichtstbijzijnde gratis parkeerplaats: P&R Boogschutterslaan (Gratis Shuttle Service)

Betalende parkeerplaatsen:

In het centrum van stad Brugge zijn er verschillende parkeermogelijkheden tegen betaling. Het is afgeraden om uw wagen in een straat te parkeren, deze tarieven kunnen snel hoog oplopen. Er zijn echter ook veel betalende parkeergarages in de stad. Om een parkeerplaats te reserveren; surf naar de website van Interparking:

www.interparking.be/en/find-parking/Station/ 

Centrum Station – Interparking

Dit is de goedkoopste en op één na grootste publieke parking van Brugge. De parking Centrum Station kan je inrijden via de R30 Buiten Begijnvest.

Capaciteit: 1690 wagens
Open: 24/24u en 7/7dagen
Maximum inrijhoogte: 2,15 meter
Uurtarief: 1,10 euro
Dagtarief: 5,50 euro

Op vertoon van het parkeerticket of de P-card (aan de lijnwinkel Station) reizen zowel de chauffeur als drie passagiers van de wagen gratis naar en van het centrum met het openbaar vervoer op de dag dat de auto geplaatst wordt in de parking.

Bij deze parking krijg je ook gratis vervoer naar Owla Brugge.

Andere betalende parkeergarages die dichtbij Owla zijn gelegen:

Parking Pandreitje

Parking Biekorf

Parking Katelijnestraat