Schlagertje vier

Op zondag 30/04/2023 verwelkomen we je graag op ons Achtste "Schlagertje vier". Wij garanderen een namiddag vol amusement, de grootste meezingers en uiteraard vier topartiesten.

Als eerste mogen we een waar Vlaams begrip verwelkomen, Micha Marah. Heel wat generaties zijn groot geworden met de discografie van Micha Marah. Nummers uit een ver en minder ver verleden zorgen voor de nodige sfeer en ontroering.
Nummers zoals 'Afscheid is een beetje zoals sterven', 'vrijdagavond' en 'De vogel' zullen de hele zaal aan het zingen krijgen!

Als tweede op de line-up staat nogmaals een vrouw met karakter, Wendy van Wanten! 25 jaar geleden stond Wendy bovenaan de hitlijsten met nummers zoals 'Eeuwig en Altijd' en met een palmares zoals de hare kan Wendy van Wanten zeker niet ontbreken op Schlagertje Vier!
De Oostendse zangeres brengt al haar charmes mee en zal het publiek verwennen met een reeks amusante meezingers en balades. 'Kijk eens diep in mijn Ogen', 'Acropolis Adieu' en 'Blijf nog 1 nacht' halen u gegarandeerd uit uw stoel!

David Vandyck heeft zich de laatste 10 jaar op eigen houtje opgewerkt tot één van de meest succesvolle zangers in België. In 2018 werd hij genomineerd voor de Radio 2 Zomerhit met zijn single 'Ik leef voor jou'. David werkte al samen met de grootste pop- en rocknamen uit België en Nederland. De lijst is heel indrukwekkend met namen als Jasper Steverlinck, Will Tura en Gordon Groothedde.
'Ik weet nu Beter' kon je elke dag horen op Radio 2 in 2021 en met 'Zee van Vuur' scoorde hij opnieuw een radiohit. Deze feiten zorgden ervoor dat hij bekend kwam te staan als 'de meest geboekte zanger van het land'.

Om de avond met ambiance en gezelligheid af te sluiten staat Bart Kaêll voor jullie klaar. Na een lange carrière van meer dan 25 jaar in de entertainmentsector is Bart Kaêll al lang geen vreemde meer!
Op een concert van Bart vergeet je al rap eens het 'Mooi weer vandaag' en ga je helemaal mee in de ambiance van zijn show! In de jaren '00 was Bart vaak te zien op de nationale TV als presentator van shows zoals 'Tien om te zien', 'Het rad van fortuin' en de soundmixshow.
Met schlagerhits zoals 'De Marie Louise' en 'Zei je voor het eerst' is Bart Kaêll de ideale naam om onze achtste editie van 'Schlagertje Vier' af te sluiten!

Reserveer nu uw plaatsen voor de zevende editie van 'Schlagertje vier', niet te missen!

Line up:

14.00 u. - 14.40 u. Micha Marah
15.00 u. - 15.40 u. Wendy Van Wanten
16.00 u. - 16.40 u. David Vandyck
17.00 u. - 17.40 u. Bart Kaël

Praktisch

Prijzen

Ticket: € 29,00
Ticket + gerecht "Vlaamse Klassiekers": € 49,00

En we verwennen jullie ook nog met gratis taart en koffie.

Adres

Bilkske 3, 8000 Brugge

Uur

12.00 u. deuren
14.00 u. - 14.40 u. Micha Marah
15.00 u. - 15.40 u. Wendy Van Wanten
16.00 u. - 16.40 u. David Vandyck
17.00 u. - 17.40 u. Bart Kaël
18.00 u. einde

Info

Opstelling: Zittend
Parking: Alfapark, Predikherenrei 4A, 8000 Brugge
De lijn: (openbaar vervoer) bus 6 - 16

Koop tickets